Známý český režisér vystoupí v Cítolibech se svým pořadem Vánoční usměvy Zdeňka Trošky
Zdeněk Troška. Foto: KÚKK
Co se chystá

Cítoliby - V Dělnickém domě v Cítolibech vystoupí v pondělí 26. listopadu se svým pořadem Vánoční úsměvy Zdeněk Troška za doprovodu vánočních písniček Simony Klímové. Akce začíná v 19 hodin.

Známý český režisér Zdeněk Troška vypráví nejen o filmech, které všichni známe, ale i o jídle a dietách, žrádle a dobrotách ve všech podobách, tedy i v té vánoční podobě! Jak vznikl takový dříve nenáviděný, dnes milovaný vánoční králík na smetaně nebo kapr na křenu, diváci uslyší v tomto pořadu.

Simona Klímová doprovodí talk show písničkami. Zazní zde klasické vánoční melodie, lidové písničky a koledy jak je známe, například Nesem vám noviny, Štědrej večer nastal, Veselé vánoční hody.

Vánoce patří k nejkrásnějším svátkům v roce, tak proč si čekání na ně nezpříjemnit troškou smíchu a troškou hudby? Vtip, humor a nadsázka je mottem celého večera. Pořad je koncipován do dvou bloků o délce zhruba 60 – 80 minut s přestávkou, během které mají diváci možnost zakoupit si CD Simony nebo dva díly kuchařky pana Trošky s názvem „NEBE V HUBĚ“ – Chrocht, chrocht, popř. „ NEBE V HUBĚ 2“ – aneb Čertův švagr! 

Vstupenky v předprodeji zakoupíte za 200 korun/kus, na místě pak za 250 korun. Rezervace vstupenek jsou přijímány v kanceláři městského úřadu nebo na telefonním čísle 415 691 134.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru