Dracula a ti druzí. Červený Hrádek obsadily postavy z dávné minulosti, které prahly po lidské krvi
Foto z výstavy Zdroj: facebook/ KVIZ Jirkov
Co se chystá

Červený Hrádek - Chcete poznat interiéry zámku Červený Hrádek u Jirkova trochu jinak? Seznámit se s legendárními postavami krvavých dějin lidstva? Teď máte možnost. Na Červeném Hrádku byla totiž otevřena neobvyklá výstava s názvem Dracula a ti druzí.

Výstava o krvavé historii představuje reálné i smyšlené postavy z dávné minulosti, které toužily po lidské krvi. Jako byli hrabě Dracula, Karlštejnská paní (Kateřina z Komárova), Čachtická paní (Alžběta Bathory), Eleonora ze Schwarzenbergu, Alois Ulrich (správce ze Žďáru), upíři ze středověkých kronik či vlkodlačí bestie.

Výstava byla otevřena 19. ledna a můžete se na ni přijít podívat až do 17. března. Otvírací doba je od úterý do neděle od 10.00 do 17.00 hodin. Vstupné je 80 korun pro dospělé a 40 korun zaplatí děti.

2801vystava1

2801vystava

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru