Skauti přivezou do Loun Betlémské světlo. Kdy a kde ho najdete?
Foto: Člověk a víra
Louny

Louny - Předávání poselství světla z Betléma se stalo novodobou vánoční tradicí, která proběhne i v letošním roce za dodržení požadovaných hygienických opatření.

Lounští skauti a skautky přivezou Betlémské světlo lidem z Loun a okolí v sobotu 19. prosince ve 12.55 hodin na hlavní vlakové nádraží v Lounech a v 12.59 hodin na vlakové nádraží Louny střed. Ve 13.30 hodin jej předají do Oblastního muzea v Lounech.

Betlémské světlo se bude předávat i v neděli 20. prosince v 8.30 hodin v kostele sv. Mikuláše a v 9 hodin v kostele CČSH. Ve středu 23. prosince od 15.30 do 16.30 hodin na Mírovém náměstí u Mariánského sloupu. Ve čtvrtek 24. prosince pak od 13 do 15 hodin na hlavním lounském hřbitově u středověkého kříže.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru