Na ulici spícího bezdomovce z Loun vykázala hlídka ústeckých strážníků
foto: MP Ústí nad Labem
Louny

Ústí nad Labem, Louny - Ve středu 13. června byla v dopoledních hodinách provedena preventivně bezpečnostní akce v obvodu Severní Terasy, Dobětic a Stříbrníků v Ústí nad Labem, se zaměřením na veřejný pořádek, dodržování obecně závazných vyhlášek města a na dodržování tabákového zákona.

V ulici Krušnohorská strážníci zjistili osobu z Loun, která zde přespávala na veřejném prostranství. Dotyčný byl strážníky obeznámen s jeho protiprávním jednáním a poté byl hlídkou z místa vykázán. V ulici Poláčkova hlídka zastihla tři bezdomovce z Trmic a Kladna, kteří se přehrabovali v kontejneru na domovní odpad a po sobě zanechávali na zemi značný nepořádek. Ty donutili strážníci nepořádek po sobě uklidit a z místa je po řádném poučení vykázali.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru