Fotbal v Novém Sedle, volejbal na koupališti. Patrik s kamarády pořádají turnaje pro všechny
Loňský volejbalový turnaj v Žatci na koupališti, Patrik je dole uprostřed. Foto archiv pořadatelů
Louny

Žatec, Podbořany, Nové Sedlo – Pokud máte rádi fotbal, a to nejen jako fanoušci přilepení k obrazovkám a sledující koncerty mistrů na aktuálním šampionátu v Rusku, ale občas si ho i sami rádi s kamarády kopnete, můžete se přihlásit do blížícího se fotbalového turnaje v Novém Sedle. Termínem je 30. červen, hrát se bude od rána od 9 hodin.

Jedním z pořadatelů je Patrik Koutník (25), mladý muž, který sám odmalička má rád sport. Na Žatecku v posledních letech uspořádal několik turnajů. A že umí sport i aktivně provozovat, to prokázal tento víkend na Podbořanských letních slavnostech, kde se mu společně s kamarádem Tomášem Opatem podařilo vyhrát doprovodný turnaj v plážovém volejbale.

„Sportovní turnaje jsem začal pořádat asi před třemi lety. Baví mě na tom samotná organizace a také poznávání nových lidí. Zdálo se nám dříve, že v Žatci se docela málo sportuje, tak jsme to chtěli s kamarády trochu rozhýbat a chceme zkusit dělat sportovní akce pravidelně,“ říká Patrik Koutník. Uspořádali už několik turnajů v plážovém volejbale na koupališti, jednou také i vánoční fotbalový turnaj a letos v zimě i hokejový turnaj města Žatce.

Patrik jinak pracuje ve firmě Danielson v Žatci, která se zabývá potiskem na textil. Ve volném čase si rád zahraje volejbal či tenis, v rámci volejbalového svazu také od svých 18 let působí jako rozhodčí.

Pokud jde o nejbližší fotbalový turnaj v Novém Sedle, přihlásit se může každý zájemce, kapacita je však omezena na maximálně 32 týmů. Hraje se v týmech ve složení 4+1, délka zápasů bude 2 x 15 minut. Připraveno je občerstvení a mnoho zajímavých cen a doprovodné zábavy. „Jde nám hlavně o to, aby lidé přišli a pobavili se, zahráli si dobrý sport, popovídali si,“ uvedl Patrik Koutník. Pokud byste se chtěli do turnaje přihlásit, napište mu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Pořadatelé turnaje jsou Patrik Koutník a Jan Hanzal.

A kdo by si místo fotbalu chtěl zahrát radši volejbal, i ten se dočká: hned 14. července proběhne další ročník turnaje v plážovém volejbale na žateckém koupališti. Pokud se chcete přihlásit do tohoto podniku, asi už vás ani nepřekvapí, že mailovou adresu můžete využít stejnou. Turnaj ve volejbale pořádají Patrik Koutník a Jakub Grežo. Přejeme hezké zážitky při letním sportování!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru