V Žatci se chystá v následujících dnech hned několik omezení. Nepoteče teplá voda, přijedou filmaři
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Žatec - Několik omezení čeká tento týden na žatecké občany. Největší dopad na obyvatele bude mít odstávka teplé vody z centrálního zásobování, důvodem je nutná údržba na páteřním horkovodu Žatecké teplárenské, a. s. Odstávka je naplánovaná na 20. až 22. června.

Plánované přerušení dodávky elektrické energie avizuje také společnost ČEZ Distribuce. Omezení 21. června od 8 do 14 hodin nakonec možná nebude tak výrazné, jak vypadalo podle původních informací. Přerušení dodávky se má týkat jen družstva Chmelařství v Mostecké ulici. Další objekty v ulicích Boženy Kunětické Vikové, Čelakovského, Hálkovy, Libočanské, Sládkovy, Svatováclavské a U Hřiště by měly mít dodávky energie zajištěnou.

Od tohoto týdne začíná natáčení filmařů v MPR Žatec. Ovlivní život na náměstí Svobody i dalších náměstích a ulicích v centru města. Omezené bude parkování, v některých dnech a na některých místech i průjezd vozidel. Z náměstí také dočasně zmizí veškerá květinová výzdoba, lavičky či odpadkové koše. Natáčení potrvá od od 20. června do 8. července.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru