Loutková zahrada láká stále více diváků, malých i velkých. Tradice festivalu má pokračovat
Návštěvníci Loutkové zahrady. Foto zdroj: Město Žatec
Louny

Žatec - Druhý ročník Loutkové zahrady proběhl v sobotu v Kapucínské zahradě za velkého zájmu diváků. Například hned první představení dne sledovalo asi osm desítek malých i velkých diváků.

První ročník Loutkové zahrady se konal před rokem, kdy se divákům představil žatecký loutkový soubor Jitřenka. Při druhém ročníku se Jitřenka střídala s pražským souborem Buchty a loutky.

Tradice letního loutkového festivalu by měla pokračovat v dalších letech. „Rozhodně bychom v tom rádi pokračovali, pokud nám město zachová podporu, jako jsme měli letos, kdy jsme dostali finanční příspěvek. Loni při prvním ročníku jsme dělali tři představení sami, letos jsme se podělili o čtyři představení se známým pražským souborem Buchty a loutky. Třikrát se hrálo pro děti, večer pak bylo ještě představení pro dospělé,“ popsala Loutkovou zahradu Jindřiška Bajborová z Divadelního spolku Jitřenka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru