OBRAZEM: Prezident Miloš Zeman navštívil Podbořany, na náměstí besedoval s občany
Prezidenta přivítal starosta Podbořan Rade Reindl. 3X Foto zdroj: Krajský úřad Ústeckého kraje
Louny

Podbořany - Prezident Miloš Zeman navštívil v úterý 19. června odpoledne Podbořany. Ty byly místem prezidentské návštěvy i v loňském roce. Po setkání s představiteli města přišel prezident besedovat s občany na Masarykovo náměstí. Zejména poděkoval za podporu při prezidentských volbách.

Dnes, ve středu 20. června, navštíví Miloš Zeman elektrárnu v Ledvicích, kde se setká s vedením společnosti a se zaměstnanci. V odpoledních hodinách navštíví Bečov na Mostecku a Lišany na Lounsku. V obou obcích podpořilo velké procento obyvatel Zemana při volbách prezidenta.

Ivana Zemanová a Jitka Bubeníčková se v úterý v podvečer zúčastnily v mosteckém muzeu vernisáže výstavy věnované 100. výročí vzniku Československa.

Ústecký kraj pošesté

V úterý 19. června zavítal na třídenní návštěvu Ústeckého kraje, v pořadí již šestou, prezident republiky Miloš Zeman. Na Krajském úřadu Ústeckého kraje přivítal prezidentský pár hejtman Ústeckého kraje s chotí. Miloš Zeman se ještě dopoledne setkal se členy Zastupitelstva Ústeckého kraje za účasti starostů měst a obcí s rozšířenou působností.

V diskuzi zazněla mimo jiné témata ke změně zákona o hmotné nouzi a splavnění Labe. Pan prezident se vyjádřil souhlasně k návrhům na omezení doplatků na bydlení i k vybudování plavebního stupně Děčín.

Prezident se podepsal do pamětní knihy kraje a s hejtmanem si vyměnili dárky – za Ústecký kraj to byla pánská souprava s českými granáty pocházejícími z našeho kraje.

Na obědě v Třebívlicích se prezident setkal s významnými podnikateli Ústeckého kraje v zemědělství, vítězi letošních ročníků soutěží „Regionální potravina“ a „Nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje – Kraje Přemysla Oráče“.

Poslední den návštěvy Ústeckého kraje zahájí ve čtvrtek 21. června prezident v Bílině setkáním s vedením města a starosty okolních obcí a besedou s občany. Třídenní návštěva bude zakončena na státním zámku Jezeří závěrečnou tiskovou konferencí.

Po celou dobu třídenní návštěvy bude prezidenta doprovázet hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Pro první dámu je připraven separátní program, Ivanu Zemanovou bude doprovázet hejtmanova choť Jitka Bubeníčková.

2006prezident

2006prezident3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru