Akce Roubenka: TOXI tým odhalil na Lounsku pěstírnu a distribuci marihuany
Foto: Policie ČR
Louny

Louny - Kriminalisté z lounského TOXI týmu v nedávné době objasnili další případ výroby i distribuce drog, který po delší dobu rozkrývali. Akci nazvali "Roubenka".

Kriminalisté kladou za vinu 43letému muži nejen distribuci marihuany, ale také její pěstování. Strážci zákona nashromáždili informace o tom, že muž měl pěstovat rostliny konopí nejméně od června roku 2017.

"Svoji činnost měl provádět poměrně sofistikovaným způsobem, a to ve speciálně upravené místnosti. Kriminalisté domovní prohlídkou zajistili větší množství sušiny, 41 kusů rostlin o výšce 70 cm a 50 kusů sazenic konopí. Tím se jim podařilo zhatit další činnost pěstírny," uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

1207konopi3

Foto: Policie ČR

Provinilý muž měl marihuanu ne jen prodávat, ale také poskytovat zdarma za protislužbu. Co ho vedlo k jeho činnostem, však do výslechu policistům sdělit nechtěl.

Kriminalisté mu sdělili obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Soud by ho mohl poslat do vězení až na pět let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru