Lidl v Žatci je uzavřen, probíhá modernizace. Lidé výsledek uvidí od příští soboty
Stavební úpravu prodejny v Žatci. Foto Libor Želinský
Louny

Žatec – Ještě necelý týden bude uzavřena prodejna Lidl v Žatci kvůli probíhající rekonstrukci. Zákazníci by znovu měli mít možnost ji navštívit od soboty 28. července.

Stavební úpravy prodejny v lokalitě poblíž hlavní pošty a bývalých papíren trvají od neděle 15. července. Celkem tak uzavírka v obchodě trvá téměř dva týdny a je to nejdelší „pauza“ v historii prodejny tohoto řetězce, která v Žatci působí přesně deset let. Vybudována a otevřena ve městě byla v létě roku 2008.

V prodejně nyní pracují lidé ze stavební firmy, staveniště je ohraničené zábranami, prostor je označen zákazem vjezdu.

Co se pro návštěvníky změní díky rekonstrukci? Prodejna bude po přestavbě trochu větší, opticky „vzdušnější“, modernější, přibude například nová pekárna, automat s kávou, pro pracovníky prodejny zase trochu lepší zázemí v zákulisí. „Modernizací v Žatci chceme zákazníkům poskytnout výhody prodejen nové generace. Věřím, že příjemnější nakupování určitě ocení,“ uvedla mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru