Nové hřiště pro děti nabízí i vodotrysk
David Heller a Tomáš Gábriš se osvěžují u vodotrysku na novém hřišti v Lounech. Foto Libor Želinský
Louny

Louny – Nové pěkné hřiště pro děti bylo otevřeno na počátku srpna v Rybalkově ulici v Lounech na letním cvičišti. Kromě mnoha dalších nabízí i jednu atrakci, kterou jiná hřiště obvykle nemají: možnost osvěžit se vodou z vodotrysku. V sérii horkých dní současných prázdnin je to pro děti skvělé zpestření.

Hřiště je v provozu necelé dva týdny a od té doby prakticky pořád, už od ranních a dopoledních hodin, je v obležení desítek návštěvníků. Děti na něm najdou mnoho herních prvků k zábavě, rodiče řadu laviček k odpočinku, poblíž je také restaurace s letním posezením, odkud je na hřiště dobře vidět. Posedět se dá i na travnatých plochách.

Za vybudování moderního a bezpečného dětského hřiště na letním cvičišti zaplatilo město Louny čtyři miliony korun. Děti se mohou vyřádit na houpačkách, prolézačkách, lanové dráze, u vodotrysku se třemi gejzíry, na trampolíně, pískovišti a mnoha dalších atrakcích. Tímto hřištěm ovšem práce v areálu letního cvičiště zdaleka nekončí. Během podzimu se tam začne budovat travnatá plocha pro míčové sporty. Celý areál je významnou sportovní a odpočinkovou zónou v této části města, už nyní v lokalitě trénují také hokejbalisté či skateboardisté.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru