Vadí vám černé skládky a bordel v okolí? V Žatci vznikla speciální adresa pro hlášení nepořádku
Ilustrační foto
Louny

Žatec - Ani vám nejsou lhostejné černé skládky a nepořádek? Zapojte se do akce a nahlaste skládku!

Technická správa města Žatec vyvijí každodenní úsilí, aby bylo město čisté a uklizené. "Ne vždy jsme však schopni okamžitě zareagovat na další vzniklý nepořádek a černé skládky v katastru města Žatec a ve spádových obcích. Rozhodli jsme se proto požádat širokou veřejnost o spolupráci. Zřídili jsme speciální emailovou schránku Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., na kterou můžete své podněty ohledně nepořádku zasílat. Budeme tak schopni reagovat mnohem efektivněji ke spokojenosti nás všech. Děkujeme Vám," uvedl jednatel společnosti TSM Žatec Andrej Grežo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru