Amazon na náměstí v Lounech hledal nové pracovníky
Náborová akce firmy Amazon na náměstí v Lounech. Foto Libor Želinský
Louny

Louny – Celosvětově známý internetový obchod Amazon lákal do svých řad nové zaměstnance. Sítě rozhodil mezi lidmi v Lounech, kde náborová akce s americkým náklaďákem Ford, karavany, občerstvením a dalšími lákadly probíhala v úterý.

Tým Amazonu se na osm hodin usídlil na lounském Mírovém náměstí. V příštích dnech se vydá hledat nové pracovníky a propagovat svou firmu také do dalších měst a míst v okolí, například do Mostu (20.9.), Chomutova (21. a 30. 9.), ale i třeba do Dobroměřic (19.9.). Setkání probíhají vždy v době od 10 do 18 hodin. Na návštěvníky čeká například virtuální prohlídka firmy. Koho zábavný den a nabídka zaujme, může hned na místě vyplnit přihlášku do výběrového řízení.

Náborová kampaň Amazonu probíhá letos na podzim v Praze a dalších třech krajích - Středočeském, Ústeckém a Plzeňském. Cílem je najít a přivést další nové zaměstnance do distribučního centra firmy v Dobrovízi.

V celém světě pracuje u Amazonu už více než 560 tisíc lidí. V České republice jich má do konce letošního roku být přes pět tisíc. Firma vznikla v roce 1994 v USA a nyní patří mezi nejznámější a ekonomicky nejsilnější světové podniky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru