Druhý ročník Svatováclavského nočního běhu se blíží. Zájemci se už mohou hlásit, hledají se také pomocníci
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Žatec - Druhý ročník Svatováclavského nočního běhu, který pořádá spolek Bohemia sport Žatec, se uskuteční ve čtvrtek 27. září od 18 hodin.

Start a cíl i trasa pro dětské kategorie je letos na stadionu Mládí. Samotný noční běh s čelovkami pak opět povede ulicemi města kolem stadionu Flóra a po „tankovce“. Přihlášky závodníků přijímají pořadatelé už nyní, stejně tak stále hledají dobrovolníky jako pomocníky při organizování závodu.

Zatímco děti běhají na Mládí, dospělí v hlavní kategorii, ve štafetách a závodu Papučáků se vydají na trasy 5,2 nebo 12,2 kilometru. Běžci se mohou hlásit přímo na místě, ale také dopředu prostřednictvím webové stránky www.bohemiasportzatec.cz. Dětské kategorie startují od 18 hodin, dospělí vyběhnou o dvě hodiny později.

Pořadatelé také prosí o pomoc případné dobrovolníky starší 16 let, kteří by na trati v ulicích ukazovali běžcům trasu na jednotlivých křižovatkách. Nenáročná činnost sportovnímu klubu velmi pomůže.

„Pokud nemáte sami chuť si zaběhat, přijďte si užít tento běh s námi a zažít jej z druhé strany. Máme pro Vás připravenu odměnu a po závodě posezení s občerstvením v kolektivu trenérů a členů sportovního klubu„Bohemia sport Žatec,“ vyzývají ke spolupráci pořadatelé. Případní dobrovolníci se mohou ozvat o podrobnosti na telefonní číslo 601 369 084.

1909nocnibeh

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru