OBRAZEM: Těžká havárie na Podbořansku, pro vážně zraněného řidiče letěl záchranářský vrtulník
řidič pravděpodobně ztratil díky rychlé jízdě kontrolu nad vozidlem a narazil do kapličky. 3x Foto: Hasiči Vroutek
Louny

Lužec - Ve středu 5. prosince ve večerních hodinách byla jednotka hasičů z Vroutku vyslána operačním důstojníkem k dopravní nehodě v obci Lužec.

Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že se jedná o nehodu jednoho osobního automobilu, jehož řidič pravděpodobně ztratil díky rychlé jízdě kontrolu nad vozidlem a narazil do tamní kapličky. "Jednotka na místě ve spolupráci s HZS PS Podbořany a JSDH Lubenec zajišťovala do příjezdu zdravotnické záchranné služby první pomoc zraněnému řidiči. Současně zajistila i bezpečnost v místě události, včetně regulace dopravy," informují hasiči z Vroutku na svém facebookovém profilu.

Po ošetření posádkou záchranné služby hasiči pomohli s transportem do vrtulníku letecké záchranné služby. Následně probíhal úklid komunikace a technická pomoc s odtahem vozidla.

Foto

0712vrouteknehoda2

0712vroutek3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru