OBRAZEM: Vánoční jarmark dnes začíná i s kulturním programem a občerstvením
Vánoční jarmark dnes začíná i s kulturním programem a občerstvením. 4x foto: město Žatec
Louny

Žatec - Tradiční Vánoční jarmark začal dnes dopoledne ve Staré papírně, kde jej pořádají ve spolupráci s výrobci, prodejci či školami a spolky pracovníci Regionálního muzea K. A. Polánka.

Na jarmarku lze koupit drobné dárky či vánoční dekorace. V nabídce jsou perníčky, košíky, šperky, svíčky a další typické zboží. K dostání je i občerstvení, novinkou je stánek Žateckého pivovaru.

Dnešní zahájení jarmarku doplní od 15 hodin kulturní program a představení žateckých spolků a organizací, které jsou zapojené do Komunitního plánování města.

Vánoční jarmark probíhá od středy do pátku od 10 do 17 hodin, v sobotu se koná od 13 do 17 hodin. Seznam zboží a prodejců je na webu muzea: www.muzeumzatec.cz, pod záložkou Stará papírna.

Foto

1212jarmark1

1212jarmark2

1212jarmark3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru