Po rekonstrukci Nákladní ulice v Žatci se uzavře Svatováclavská. Město zatím žádá o dotaci
ilustrační foto
Louny

Žatec - Rada města Žatec schválila podání žádosti o dotaci k Ministerstvu pro místní rozvoj ČR na opravu povrchu komunikace Svatováclavské ulice. Rozpočtové náklady dle projektové dokumentace jsou kolem 8 milionů korun.

Město zatím jen žádá o dotaci, se samotnou realizací se počítá až ve druhé polovině roku. „Opravu Svatováclavské ulice budeme koordinovat s rekonstrukcí Nákladní ulice tak, aby nedošlo k tomu, že budou uzavírky v obou ulicích,“ řekla starostka Žatce Zdeňka Hamousová.

Podle plánu Odboru rozvoje města dojde nejprve k rekonstrukci Nákladní ulice, takže Svatováclavskou budou v případě potřeby moci řidiči využívat jako objízdnou trasu. Až po dokončení této stavby, což by mělo být v průběhu prázdnin, se práce přesunou do Svatováclavské ulice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru