Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Když prováděli v minulých dnech dopravní policisté dohled nad silničním provozem, nestačili se v jednu chvíli zřejmě divit!

Na silnici č. 7 je předjelo vozidlo, u kterého naměřili rychlost přesahující 130 km/h. Policisté zjistili, že vysoká rychlost nebyl jediný řidičův prohřešek. "Po provedení takzvané dechové zkoušky jim přístroj ukázal hodnotu až 3,42 promile alkoholu," uvedla mluvčí policistů Irena Pilařová.

Následující den po vystřízlivění si 56 letý muž vyslechl od policistů ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. "Do výslechu se doznal s tím, že vypil tvrdý alkohol a chtěl jet na svátky domů," dodala mluvčí.

Soud by ho mohl potrestat odnětím svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru