Začíná mistrovství světa v hokeji! Kde a jak ho můžete sledovat?
Ilustrační foto
Louny

ČR - Padesát světových šampionátů, patnáct turnajů v rámci zimních olympijských her a osm světových pohárů, to je bilance velkých hokejových akcí, které diváci dosud měli možnost vidět na obrazovkách České, dříve Československé televize. V pátek k nim přibyde bratislavský šampionát. Na stadion Ondreje Nepely se kamery České televize vrací přesně po šedesáti letech od 1. televizního mistrovství světa u nás v roce 1959.

„Česká televize jako obvykle odvysílá živě všech čtyřiašedesát utkání turnaje v Bratislavě a Košicích. Zápasy, které se časově překrývají, mohou diváci sledovat na webových stránkách a přes zelené tlačítko aplikace HbbTV, nebo později v televizi ze záznamu,“ avizuje autor projektu, komentátor a průvodce studiem Robert Záruba, který bude akreditován již na svůj osmadvacátý šampionát v řadě, což ho řadí na špici v kategorii „nejdelší série“ mezi současnými hokejovými žurnalisty.

Zápasy v Bratislavě budou komentovat Robert Záruba a Tomáš Jílek, experti David Pospíšil, Milan Antoš a Petr Hubáček. V Košicích se budou střídat Michal Dusík a Ondřej Zamazal s expertem Martinem Procházkou. Z reportérské pozice se přihlásí Darina Vymětalíková, která bude sledovat zejména národní tým a Ondřej Tomek, jenž mimo jiné zprostředkuje atmosféru před bratislavskou arénou, kde se čeká nápor českých fanoušků.

Televizní utkání vždy doprovodí Studio MS, které má Česká televize postaveno přímo v aréně Ondreje Nepely v Bratislavě. Průvodci programu budou Jiří Hölzel a Robert Záruba, jež doplní stálí experti a řada hostů. V programu nebudou chybět ani tradiční rubriky, kvízy a ankety. Díky kamerám rozhodčích, pohledům do kabin týmů a dalších záběrů ze zákulisí turnaje se diváci Studia MS ještě více přiblíží atmosféře zápasů.

Česká televize připravila k mistrovství také novou aplikaci HbbTV. Spuštěna byla ve čtvrtek, stejně jako aplikace ČT sport online, v níž bude možné sledovat internetové přenosy. Již tradičně jsou připraveny webové stránky, na nichž diváci naleznou i kompletní program vysílání.

KAROLÍNA BLINKOVÁ, TISKOVÁ MLUVČÍ ČESKÉ TELEVIZE

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru