OBRAZEM: Zámecká zahrada v Korozlukách se znovu zaplnila. Byla opravdu živá
Živá zahrada na zámku v Korozlukách. Foto: Oldřich Hájek
Louny

Korozluky – Zámek v Korozlukách hostil v neděli první akci letošní sezony, Živou zahradu. Díky skvělému počasí a programu přijely zástupy lidí.

Kdo přišel, toho čekala pohádková neděle plná loutkových divadel, tvorby a zábavy. Součástí akce byly totiž výtvarné dílny, výstava děl dětí ze ZUŠ Moskevská v Mostě, stánkový prodej, historické pouťové atrakce Al Rašíd a hry pro děti.

Současný barokní zámek v Korozlukách byl postaven na místě někdejší tvrze, na plošině jižního svahu Jánského vrchu. Nyní na soukromém zámku probíhá rekonstrukce, jeho veřejné prohlídky budou možné nejspíš od června, a to během víkendů po předchozí domluvě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru