Končí topná sezóna! Teplo můžete dál dostávat po individuální domluvě
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Od čtvrtka 23. května začne Žatecká teplárenská, a.s. postupně odstavovat topení u zákazníků.

Došlo ke splnění podmínek daných vyhláškou, kdy vytápění bytů a nebytových prostor v bytových a nebytových budovách se omezí nebo přeruší v otopném období tehdy, jestliže průměrná denní teplota venkovního vzduchu v příslušném místě nebo lokalitě vystoupí nad +13 st. C ve 2 dnech po sobě následujících a podle vývoje počasí nelze očekávat pokles této teploty pro následující den.

Žatecká teplárenská, a.s., nabízí svým zákazníkům po individuální domluvě prodloužení topné sezony až do vašeho odvolání. Pokud tedy chcete, aby bylo ve vašem objektu topení nadále zapnuté, může váš pověřený správce kontaktovat ŽT a.s. písemně na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. pro následné vypnutí je potřeba také zaslat žádost na tento e-mail.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru