K občerstvení i pro kulturní akce. Na Hošťálkově náměstí se slavnostně otevřely předzahrádky
Předzahrádky na Hošťálkově náměstí se v úterý slavnostně otevřely. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Fanfárami, hudebním vystoupením a symbolickým předáním klíče nájemcům se v úterý slavnostně otevřely veřejnosti tři předzahrádky na Hošťálkově náměstí. Mobilní terasy nechalo vybudovat město Žatec a místostarosta Radim Laibl je předal k užívání klubu Budík, spolku Sedmikráska a restauraci Zlatý beránek.

Všichni chtějí předzahrádky využít k tomu, aby ožily jak jejich provozy, tak celé Hošťálkovo náměstí.

Terasy mohou sloužit k jídlu a občerstvení během roku, ale také zajistit zázemí při kulturních a společenských akcích. Právě tak by tu svou chtěl využívat klub Budík, který různé hudební akce pořádal už v minulosti a rád by v tom pokračoval. Zlatý beránek terasu už využívá pro turisty i žatecké občany, kteří mohou využít jeho nabídky.

Ve velké míře budou sloužit předzahrádky i letos o Dočesné, kdy mohou nabídnout další možnosti k posezení a občerstvení. Například Sedmikráska už vymýšlí, jakými specialitami na předzahrádce zpestří letošní Dočesnou. (kas)

2606predzahradky2

2606predzahradky3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru