OBRAZEM: Myší bobky zmizely, v bistru Květa mohli znovu otevřít
To je rozdíl! V Bistru Květa uklidili a mohli znovu otevřít. Foto zdroj: KHS Ústí nad Labem
Louny

Kryry - Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem provedla koncem června státní zdravotní dozor v provozovně rychlého občerstvení, bistru Květa na adrese Hlavní 48, 439 81 Kryry. Toto bistro provozuje paní Thi Kim Hoa Tran.

Vzhledem k masivnímu výskytu trusu hlodavců v prostoru přípravny a příručního skladu a možnosti ohrožení zdraví spotřebitelů, nařídila krajská hygienická stanice okamžité uzavření provozovny, a to do doby uvedení provozovny do nezávadného stavu.

"Při následné kontrole dne 1. července bylo zjištěno, že byla provedena sanitace provozovny a zajištěna deratizační opatření. Protože byly odstraněny nedostatky, krajská hygienická stanice vydala ještě téhož dne souhlas s otevřením provozovny," stojí ve zprávě krajských hygieniků.

foto

1007bobky2

1007bobky1

1007bobky4

1007bobky3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru