Asi mám infarkt! Muž s velkými bolestmi volal na pomoc městské policisty
Městští policisté pomáhají muži se zdravotními obtížemi. Foto: e-lounsko.cz
Louny

Postoloprty - Půl hodiny po půlnoci hlídka Městské policie Postoloprty přijala telefonické oznámení od muže, který strážníky požádal o pomoc a uvedl: "Přijedete mi prosím ihned pomoci? Asi mám infarkt."

Muž dále uvedl jméno a bydliště a posléze telefon vypnul. Hlídka městské policie na nic nečekala a ihned vyjela na místo. Tam přišla k bytu oznamovatele, který měl pootevřené dveře. Za dveřmi ležel spoře oblečený muž, který si stěžoval na velké bolesti na hrudi a bolest nohou.

Strážníci na místo přivolali osádku zdravotní záchranné služby a do jejich příjezdu hlídka muži zajistila tepelný komfort a kontrolovala jeho stav.

Po příjezdu zdravotnické záchranné službhy na místo byl muž předán do péče lékařů a následně převezen k dalšímu vyšetření do nemocnice. Strážníci otevřený byt zabezpečili a z místa odjeli.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru