Spadla klec: Muž z Loun kšeftoval s pervitinem i marihuanou po celém okresu, drogy nabízel i zdarma
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Louny

Lounsko - V minulém týdnu lounští kriminalisté zadrželi 34 letého muže, který měl nejméně od dubna tohoto roku do současné doby v okrese Louny distribuovat pervitin a marihuanu.

Dotyčný podle dosavadních zjištění drogy distribuoval v desítkách případů, a to jak zdarma, tak za úplatu. "Při domovní prohlídce v místě jeho bydliště byla mimo jiné nalezena rostlinná drť, která bude předmětem dalšího zkoumání. Zadržený muž měl při sobě také bílou krystalickou látku, která bude rovněž podrobena expertize," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vyšetřovatel sdělil muži z Loun obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a podal podnět ke vzetí do vazby. Státní zástupce i soudce ho akceptovali a byl umístěn do vazební věznice. "Popsaného jednání se měl obviněný dopouštět i přes skutečnost, že za stejný trestný čin byl v loňském roce odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody. Proto mu nyní hrozí v případě odsouzení vyšší trest. Za mřížemi by mohl strávit v případě uznání viny až deset let," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru