Tradiční Memoriál Moniky Šubrtové vyhrály letos národní házenkářky z Litvínova
Tradiční Memoriál Moniky Šubrtové vyhrály národní házenkářky z Litvínova. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Již 28. ročník turnaje dorostenek Memoriál Moniky Šubrtové, který je mezi oddíly národní házené celé republiky známý tím, že se jej účastní vždy nejlepší týmy daného soutěžního ročníku, se hrál v sobotu 9. listopadu v Žatci.

Nejinak tomu bylo i letos, kdy přijela tři družstva posledního M ČR (Mistr ČR z Bakova n.J., vicemistr z Přeštic a čtvrtý tým MČR z Drakenu Brno). Čtvrtým účastníkem tohoto mistrovství pak byla naše děvčata. Celkový počet 6 účastníků turnaje pak doplnila družstva KNH Litvínov a TJ Sokol Březno u Ml. Boleslavi.

Turnaj byl velice vyrovnaný, o čemž svědčí i to, že poslední tým tabulky porazil vítěze celého turnaje a celá řada utkání byla rozhodována až v samotném závěru utkání.

Vítězem turnaje se po zásluze stala děvčata z Litvínova před děvčaty z Přeštic, oba týmy s 8 body, ale vzájemný zápas rozhodl ve prospěch severočeského týmu. Třetí skončil Draken Brno, čtvrtý TJ Sokol Bakov n.J., pátý TJ Sokol Březno u Ml. Boleslavi a černý Petr zůstal v rukách domácích děvčat, která tak skončila na 6. místě, i když oba poslední týmy měly po dvou bodech, ale žatecká děvčata prohrála ve vzájemném utkání.

Jako každý rok, tak i letos byly vyhlašovány nejlepší hráčky na svých postech a mezi obránkyněmi byla vyhodnocena jako nejlepší Tereza Tučáková ze Žatce.

Výsledky domácího týmu:

Žatec – Litvínov 9 : 3

Žatec – Draken Brno 15 : 16

Žatec – TJ Přeštice 13 : 16

Žatec – TJ Sokol Bakov n.J. 13 : 14

Žatec – TJ Sokol Březno 13 : 17

Branky dávaly Alena Ficková 23, Veronika Seifertová 22 a Natálie Minaříková 18. Poděkování náleží celé rodině Šubrtových, která i díky sponzorům zajistila pro všechna družstva velice zajímavé a hodnotné ceny.

(Josef Popelka)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru