Policisté spolu s hasiči pročesávali pozdě večer okolí Vroutku. Hledali pohřešovaného chlapce
Foto: FB hasiči Vroutek
Louny

Vroutek - Rozsáhlá pátrácí akce probíhala v pondělí v nočních hodinách na Podbořansku. Policisté spolu s hasiči pročesávali okolí Vroutku, kde hledali pohřešovaného chlapce.

"V pondělí 2. prosince krátce po půl desáté večer byla jednotka vrouteckých hasičů vyslána na žádost o spolupráci s Policií ČR k technické pomoci při pátrání pomoci po pohřešovaném chlapci na Vroutecku," informovali o výjezdu hasiči z Vroutku na svém Facebooku.

Pátrací akce po chlapci školního věku byla naštěstí úspěšná. "Pátrání bylo po několika málo desítkách minut od našeho výjezdu ukončeno s tím, že byl chlapec nalezen živ a zdráv," potvrzují sami hasiči.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru