Žatec chce seznámit občany se záměrem výstavby nové sportovní haly. Přijďte na veřejné setkání
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Město Žatec pořádá první veřejné představení záměru výstavby nové sportovní haly, na které zve široko veřejnost. Setkání proběhne v pondělí 20. ledna v 18 hodin ve Staré papírně.

O nové sportovní hale se v Žatci mluví patnáct let. Ohledně jejího umístění město původně vybíralo z osmi variant, nakonec se jeví jako nejvýhodnější využití pozemků v ulici Volyňských Čechů (vlevo od výpadovky na Holedeč), kde se měly stavět bytové domy. V těchto místech se počítá se stavbou úplně nové sportovní haly.

S podrobnějšími informacemi ohledně výstavby nové sportovní haly seznámí občany na pondělním setkání zástupci města, Ing. Gabriela Becková a Ing. Arch. Jiří Vaníček.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru