Žatec zve na prohlídku nově opraveného Nerudova náměstí a nabídne lidem anketu
Nerudovo náměstí během rekonstrukce v červnu loňského roku. Foto: e-lounsko.cz
Louny

Žatec - Ukázat veřejnosti nově opravené Nerudovo náměstí chce vedení města v rámci akce s názvem Den navíc. Uskuteční se v sobotu 29. února od 14 hodin.

Při vzájemném setkání si lidé mohou nejen prohlédnout nově opravené náměstí a pobavit se u krátkého programu, ale také se vyjádřit k tomu, co by v budoucnu mělo rekonstruovaný prostor zdobit.

První etapa opravy Nerudova náměstí, která stála 8,7 milionu korun, skončila loni. Chystá se druhá etapa, jež zajistí opravu povrchů v okolních uličkách. Zároveň ale platí záměr města, že samotné Nerudovo náměstí by mělo zkrášlit umělecké dílo. „Proto připravujeme v rámci Dne navíc také anketu, ve které se budeme ptát obyvatel města na jejich názor,“ uvedla starostka Žatce Zdeňka Hamousová.

Anketní lístky budou moci lidé vyplnit v průběhu akce Den navíc přímo na Nerudově náměstí nebo po jejím skončení prostřednictvím Mobilního rozhlasu v Žatci, do kterého je možné se přihlásit zdarma.

(kas)

1202plakat

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru