Na hřišti ve Vladimirské vyrostla nová street workoutová sestava. Objeví se i na dalších místech
Nová street workoutová sestava na hřišti v ulici Vladimirská. 3x foto zdroj: město Louny
Louny

Louny - Dobrá zpráva pro všechny příznivce sportu v Lounech. V minulých dnech proběhla instalace nové street workoutové sestavy na hřišti v ulici Vladimirská.

Kromě této novinky najdete na hřišti také tenisové stoly, bruslařskou dráhu i prostor pro košíkovou. Další workoutové sestavy jsou umístěny na Letním cvičišti nebo v Riegerových sadech.

Nové šplhací sestavy připravuje město do Parku generála Fajtla, na hřiště na náměstí Benedikta Rejta a do městské části Nečichy. Pro děti do 6 let budou na dětském hřišti v ulici Kosmonautů vyměněny staré herní prvky za nové, konkrétně nová houpadla, domeček a pískoviště.

1202workout

1202workout3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru