Milé gesto: Žatecká občanka darovala Domovu pro seniory piáno
Žatecká občanka darovala Domovu pro seniory piáno. 2x foto zdroj: Město Žatec
Louny

Žatec - Dar od žatecké občanky v podobě piána potěšil žatecký Domov pro seniory. Piáno stojí ve společenské místnosti, jež slouží i jako kavárna.

Slavnostní představení piána proběhlo dnes dopoledne, kdy si krátký koncert poslechly tři desítky klientů domova. Na hudební nástroj jim zahrála pečovatelka Valerie Štefanová.

Do budoucna má hudební nástroj sloužit při různých kulturních akcích, které Domov pro seniory pořádá sám, případně chodí jeho klientům zahrát a zazpívat děti ze žateckých základních a mateřských škol.

Hudební nástroj, který je zhruba sto let starý, darovala domovu žatecká občanka, která na něj sama hrávala, ale v poslední době už jej nevyužívala. V Domově pro seniory bude nově naladěné piáno rozdávat radost a pohodu ještě mnoho let.

(kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru