Auto srazilo u nemocnice mladou chodkyni, řidič ujel. Mělo jít o blonďatou ženu v Peugeotu
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - V pondělí 3. února 2020 ve 14:05 hodin došlo v Žatci na ulici Husova u budovy nemocnice s poliklinikou ke střetu osobního vozidla s chodkyní.

Mladá žena přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce u zastávek BUS ze směru od ulice Otokara Březiny k areálu nemocnice. Po dopravní nehodě dosud neustanovený řidič vozidlo nezastavil a z místa odjel směrem k silnici č. 1/27 (směr Radíčeves-Plzeň). Chodkyně, která utrpěla zranění, byla následně převezena do nemocnice vozidlem rychlé záchranné služby.

Šetřením bylo zjištěno, že by se mělo jednat o vozidlo zn. Peugeot 206 barvy stříbrné, šedé, nebo světle modré. Řidičem mohla být žena ve věku cca 30 let, s blond vlasy sepnutými v culíku, dle obličeje štíhlá.

"Policisté žádají případné svědky této nehody, kteří by měli informace k totožnosti řidičky či ustanovení vozidla, aby se přihlásili na lince 158 nebo na kterémkoli oddělení Policie ČR," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru