Žatecký spolek Opera vyprodává s Kurzem sebedestrukce sály v dalších městech
Opera vyprodává s Kurzem sebedestrukce sály v dalších městech. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Originální představení s názvem Kurz sebedestrukce předvádí s velkým úspěchem žatecký divadelní spolek Opera nejen v Žatci, ale jezdí s ním i do dalších měst.

Například 4. února vyprodal soubor pražskou Klubovnu. Kurz sebedestrukce je nevybíravá komedie z prostředí úzce zaměřených skupinových psychoterapií. Jednotlivé terapie vede silná a sebevědomá žena, která ještě v pauzách mezi kurzy zvládá pořádat velkolepou oslavu pro svého otce, v odborných kruzích velmi váženého.

Přípravy však začínají trochu drhnout a společně s nimi také terapie, které má naše hrdinka na dnešní den smluveny hned čtyři. Kurz boje proti sarkazmu, plastickým operacím i sebelítosti jsou pro ni skutečná výzva a každý vyžaduje zcela jiný přístup.

Poslední únorové představení Kurzu sebedestrukce proběhne v hlavním sále zámku Jílové, a to 29. února od 18 hodin.

V neděli 23. února si soubor s představením Přadleny zahrál o kašpárkovu Rolničku v Týnu nad Vltavou, v rámci dětského festivalu amatérských divadel. Hlavní hrdinkou pohádky Přadleny je Liduška, která je pověstná svou leností a přestože se dostane do situace, která by ji mohla změnit k lepšímu, nestane se tak a vše za ni vyřeší opět někdo jiný.

(tp)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru