Žena přišla při nákupu v lounském supermarketu o mobil. Zloděj šel na jisto
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Na nepoctivého občana narazila minulý týden v lounském supermarketu jedna žena z obce na Lounsku. Ta si při nakupování po ukončení telefonního hovoru uložila mobil do kapsy svrchního oděvu.

Ještě v prodejně u pokladny však zjistila nemilou věc, telefon se v kapse nenacházel. "Neznámý pachatel, který jí měl mobil odcizit, se dopustil zločinu krádeže, neboť kradl v době vyhlášeného nouzového stavu. Za trestný čin mu hrozí trest odnětí svobody na dva roky až osm let. Případem se zabývají lounští policisté. Hmotnou škodu poškozená žena odhadla na částku 1 500 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru