Koronavirus v Ústeckém kraji: Z čísel, která aktuálně zveřejnili hygienici, musí mít každý radost!
S testováním pomáhají po celé republice mobilní odběrové týmy vojáků. Foto: Armáda ČR
Louny

Ústecký kraj - Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Ústeckém kraji k včerejší 17. hodině je 465 osob, z toho za posledních 24 hodin přibyl pouze jeden nový případ!

Pracovníky Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje bylo zatím od začátku vyšetřování do 23. dubna indikováno k testování na možnou nákazu koronavirem 6857 lidí. To znamená, že v posledním dni poslali hygienici na testování 151 lidí. Jediný nový případ odhalené nákazy pochází z Litoměřicka.

V Ústeckém kraji se již uzdravilo 173 osob, z toho čtyři v posledním dni. Podle Ministerstva zdravotnictví zemřelo s nákazou covid-19 jedenáct osob z Ústeckého kraje.

Počty případů podle okresů:

Okres Počet případů Mezidenní nárůst     Počet již uzdravených
Litoměřice      232 1 32
Ústí nad Labem     77 0 53
Děčín 43 0 34
Teplice 43 0 23
Most      26   0 11
Chomutov 21 0 12
Louny 23 0 8
        
 Zdroj: KHS Ústeckého kraje
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru