Výstava v Žatci, která představí architektonickou soutěž, začíná 11. září
Výstava, která představí architektonickou soutěž, začíná 11. září. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Výstava představí návrhy architektonické soutěže Revitalizace Havlíčkova náměstí. Konat se bude v Galerii U Radnice na náměstí Svobody 56.

Vernisáž pro veřejnost proběhne 11. září v 16 hodin s účastí prvních tří oceněných účastníků soutěže a jejich promítání s výkladem. Zahájení pro zastupitele města bude ve čtvrtek 10. září od 16 hodin. Výstava trvá do 30. září.

Předmětem soutěže o návrh bylo zpracování architektonicko-urbanisticko-krajinářského návrhu revitalizace Havlíčkova náměstí v Žatci s cílem oživení místa a transformace na důstojné centrum sídliště Podměstí. Součástí návrhu je propojení okolních budov a navazujících ploch, které s náměstím souvisí a ovlivňují jeho využití. Místo by se díky úpravám mělo opět stát navštěvovaným a využívaným centrem žateckého Podměstí.

Cílem soutěže je získat kvalitní architektonicko-krajinářský návrh obnovy náměstí a přilehlých ploch, který bude podkladem pro zpracování navazující projektové dokumentace. Soutěžní podklady a další informace naleznete na webu soutěže zatec.cityupgrade.cz.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru