Muž kradl v lounském supermarketu. Skrýší pro jeho lup byl kočárek s dítětem
ilustrační foto
Louny

Louny - Trestní stíhání 29letého muže z Loun zahájil v pátek policejní vyšetřovatel. Viní ho, že ve čtvrtek večer měl odcizit zboží v jednom lounském supermarketu.

Muž měl do obchodu přijít s kočárkem, v němž měl dítě. Při nákupu pak do kočárku ukládal různé zboží. Při placení za nákup však z dolního úložného prostoru nevyndal kávu, za kterou tak nezaplatil. Uhradit nemínil ani čokolády, které měl schované v záhybech stažené střechy kočárku.

Jeho počínání neuniklo pracovníkům ostrahy, kteří po zjištění uvedených skutečností přivolali policisty. Ti muže zadrželi a převezli do policejní cely. Zjistili, že i v minulosti byl pro majetkovou trestnou činnost opakovaně odsouzen.

"Komisař pak dotyčného obvinil ze spáchání trestného činu krádeže. Za ten mu s ohledem na spáchání v době vládou vyhlášeného nouzového stavu hrozí až osmileté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru