Čerpadláře na Lounsku obvinili ze zpronevěry 370 tisíc, hrozí mu pět let za mřížemi
ilustrační foto
Louny

Lounsko - Trestného činu zpronevěry se měl dopustit 46letý muž ze severních Čech.

Podle dosavadních zjištění jako provozovatel benzinové čerpací stanice na Lounsku v loňském roce úmyslně neodvedl celkem devět po sobě jdoucích denních tržeb v hotovosti a peníze si měl ponechat. Poškozenou společnost tak měl připravit o finanční prostředky v celkové částce 370 tisíc korun.

Po prověření případu zahájil vyšetřovatel trestní stíhání uvedeného muže a obvinil ho tím z trestného činu zpronevěry. "S ohledem na výši způsobené škody může dotyčnému u soudu v případě uznání viny hrozit trest odnětí svobody od jednoho roku do pěti let, případně peněžitý trest," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru