STALO SE: Muži se nelíbilo, že omladina pouštěla u vchodu do paneláku hudbu. Zmlácený skončil v nemocnici
ilustrační foto
Louny

Most - Mostecká policie vyšetřovala incident, ke kterému mělo dojít u vchodu jednoho panelového domu na mosteckém sídlišti Pod Šibeníkem.

V podvečerních hodinách tam měli dva muži fyzicky napadnout obyvatele domu, který krátce před tím vykazoval od domu omladinu, která tam měla rušit hlasitou hudbou. Po chvíli na to k domu přišla skupinka dospělých osob. Venku před domem volali na poškozeného do okna jeho bytu a vyzývali ho, aby vyšel ven. Měli mu vyhrožovat tím, že si na něj někde počkají, pokud nepřijde. "Poškozený tedy vyšel před dům, kde ho měli následně po slovní rozepři dva muži napadnout strkáním a posléze ho měli opakovaně udeřit do obličeje a hlavy. Přitom mu měli slovně vyhrožovat a vulgárně ho urážet. V dalších útocích mužům zabránily osoby, které přišly s dvojicí, a poté z místa činu všichni odešli," popisuje událost mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Napadený muž utrpěl zranění, se kterým byl z místa převezen rychlou záchrannou službou do nemocnice, kde byl hospitalizovaný několik dnů. Kromě otřesu mozku utrpěl další zranění v obličeji a byl v pracovní neschopnosti déle jak jeden měsíc. Vyšetřovatel mostecké policie nyní obvinil z přečinu ublížení na zdraví a výtržnictví dva muže ve věku 41 a 22 let oba z Mostu a stíhá je na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru