Muž řídil i přes zákaz, měl za to nastoupit do vězení. Neposlechl ani tentokrát
Ilustrační foto: VS ČR
Louny

Louny - Začátkem února si ve věznici převzal usnesení o zahájení trestního stíhání 62letý muž, který si tam odpykává trest za to, že opětovně řídil vozidlo i přes uložený zákaz činnosti. Dotyčný byl na podzim loňského roku odsouzen k ročnímu nepodmíněnému trestu a následně soudem vyzván k nástupu tohoto trestu.

Z písemné výzvy, kterou převzal, si však zřejmě nic nedělal a do vězení ve stanovené lhůtě nenastoupil. Na základě soudního příkazu se tedy po muži začali shánět policisté, aby ho do výkonu trestu dodali. Když provinilec zjistil, že ho muži zákona hledají, dostavil se nakonec sám na policejní služebnu. Odtud pak putoval rovnou do výkonu trestu.

Protože i nenastoupení k výkonu trestu je podle zákona trestným činem, čelí teď dotyčný dalšímu obvinění a jeho pobyt za mřížemi by se mohl prodloužit.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru