FOTO: Kvůli této havárii proběhla v Žatci záchranná akce a stála doprava
5x foto: Petr Marek
Louny

Žatec – V Žatci u kruhového objezdu v ulici Plzeňská se stala ndes před polednem dopravní nehoda. Havarovalo tam osobní auto. Na místo okamžitě vyrazily složky IZS.

„Řidič SUV narazil nejprve do pevné betonové překážky, pak do kamionu a následně vyjel mimo komunikaci, kde narazil ještě do sloupu veřejného osvětlení“, řekla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

„Na místo byla vyslána jak pozemní jednotka, tak i vrtulník. Řidič, naštěstí, utrpěl jenom lehké zranění, byl převezen na ošetření do nemocnice a vrtulník se vracel zpět bez pacienta,“ řekl Prokop Voleník, mluvčí záchranky.

Co se přesně stalo a proč řidič boural, to i nadále vyšetřují policisté. Kvůli nehodě se tvořily kolony.

foto

2206zatec1

2206zatec2

2206zatec4

2206zatec5

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru