Tohle nepochopíte: Žena záměrně ucpala igelitkou otvor ve zdi, kde měly hnízdo poštolky
Foto: MP Ústí nad Labem
Louny

Ústí nad Labem - První červencový den v dopoledních hodinách telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatelka, která operátorovi sdělila, že viděla neznámou ženu, která v ulici Žukovova záměrně ucpala igelitovou taškou otvor ve zdi, kde se nacházelo hnízdo poštolek a tím zabránila dospělým poštolkám krmit své mladé.

Strážníci na místě zjistili oznamovatelku, která hlídce sdělila, že viděla večer v posledním patře protějšího baráku (nejspíše půda) ženu, která dala igelitovou tašku do zdi, ve které byla dvě mláďata poštolek. Z tohoto důvodu se strážníci vydali na půdu ve výše zmíněném domě a pod okny našla jednostranně zazděný komín plynových kamen, ucpaný z venčí igelitovou taškou.

0707postolkykz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Za igelitovou taškou byla uvězněna dvě mláďata poštolky. Hlídka zajistila jejich bezpečné vyndání z hnízda a po vizuální prohlídce jejich zdravotního stavu obě mláďata převezla do městského útulku pro opuštěná zvířata - Centra pro zvířata v nouzi v ulici V Lukách. Po zadokumentování celé události začali strážníci pátrat po ženě, která igelitovou taškou otvor ve zdi ucpala.

Zhruba po deseti minutách se hlídce podařilo zjistit ženu středního věku, která tento neomluvitelný čin spáchala, a která se strážníkům ke svému protiprávnímu jednání doznala. Strážníci dotyčnou poučili o jejím prohřešku a upozornili ji na skutečnost, že tento čin bude předán příslušné přestupkové komisi pro přestupek na ochranu zvířat proti týrání. Jestli se žena dopustila přestupku nebo trestného činu rozhodnou příslušné orgány.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru