Mladík zkusil v prodejně obuvi fintu, jak ukrást nové boty. Nevyšla mu
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Podezření z trestného činu krádeže sdělili lounští policisté 20letému muži. Ten se v neděli odpoledne vydal do prodejny obuvi v Lounech pro nové boty. Zaplatit je však nemínil.

Po příchodu do obchodu namířil rovnou do jeho zadní části, kde si sundal své staré boty a dal je do regálu mezi krabice s obuví. Potom si nazul nové vystavené boty, v kterých pak z prodejny odešel. Kousek dál ho zadrželi přivolaní strážníci. Čerstvě získané boty tak musel hned vrátit a obout si zpátky ty své původní.

"Policisté pak lustrací zjistili, že dotyčný byl již dříve za spáchání trestného činu krádeže odsouzen a nyní je stále v podmínce. U soudu mu tak za popsané jednání může v krajním případě hrozit až tříleté vězení," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru