Žena snědla během nákupu v Kauflandu křupky, pořádně se jí prodražily!
ilustrační foto
Louny

Žatec – V úterý odpoledne přijala dozorčí služba městské policie Žatec oznámení o krádeži zboží v obchodním domě Kaufland.

Po příjezdu na místo strážníci zjistili, že ostrahou supermarketu byla přistižena jednadvacetiletá žena, která při nákupu v obchodě vyndala z regálu křupky s kakaovou příchutí v hodnotě 16,90 Kč, rozbalila obal zboží a jeho obsah v průběhu nákupu konzumovala. Zbytek zboží i s obalem před příchodem k pokladně odložila v oddělení s drogerií a prošla pokladnou, aniž by zboží uhradila. Poté ji zadrželi pracovníky bezpečnostní agentury.

Strážníci na místě provedli zjištění totožnosti podezřelé ženy. Ta se po předložení důkazů, událost byla totiž zdokumentována na kamerovém záznamu, ke svému činu doznala a zboží doplatila. „Vzhledem ke skutečnosti, že žena neměla v rejstříku trestů žádný záznam, byla celá věc řešena jako přestupek proti majetku příkazem na místě a ženě byla uložena bloková pokuta ve výši 500 korun,“ uvedl k případu ředitel městské policie v Žatci Miroslav Solar.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru