Lidé na Stebno stále nezapomněli. V Radíčevsi na pomoc uspořádali koncert s výstavou fotografií
Foto: Laurencia Helásková
Louny

Radíčeves – V sobotu 18. září se konala jedna z dalších akcí na podporu bouří poničené obce Stebno. Tentokrát to bylo v Radíčevsi v kostele sv. Václava.

Právě v místním kostele si lidé mohli poslechnout vystoupení pěveckého sboru Egeria při ZUŠ Podbořany v čele se sbormistryní Veronikou Mikešovou. Současně tam také proběhla i výstava fotografií „Stebno 24.6.2021“ od Laurencie Heláskové. Po koncertě se měla dražit jedna z jejich vystavených fotografií.

2309stebno

Ještě než celá akce začala, byla fotografie zamluvena za tisíc korun. Další si zájemce koupit těsně před koncertem za stejnou částku. Tím to ale neskončilo! Po vystoupení sboru a po shlédnutí výstavy každý z přítomných přispěl do kasičky. Celkem se vybralo 4772,- korun a ty byly poslány na transparentní účet pro Stebno Města Kryry.

„Jsem moc ráda, že mám štěstí na lidi, se kterými spolupracuji. To je pak radost cokoliv nafotit a výsledky, podle všeho, stojí za to,“ řekla na závěr celé akce autorka fotografií Laurencia Helásková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru