Srna uvízla v plotě psího cvičiště. Hasiči museli k jejímu vysvobození použít hydraulické kleště
Foto zdroj: MP Žatec
Louny

Žatec – Dnes okolo půl 10 ráno přijala dozorčí služba městské policie v Žatci oznámení o srně, která je údajně zaklíněná v plotě u cvičiště psů ve Stroupečské ulici v Žatci.

Po příjezdu na místo se hlídka snažila srnu vyprostit. To se ale, bohužel, nedařilo. Z toho důvodu byli dozorčí službou na místo přivoláni hasiči a byl vyrozuměn i veterinář. Jeden z členů hlídky na místo přivezl sestru z veterinární ordinace, která srně aplikovala uklidňující injekci.

„Poté hasiči ve spolupráci se strážníky srnu vyprostili za použití hydraulických kleští. Srna zůstala na místě přikryta dekou a po vyšetření veterinárním lékařem byla v 10,00 hod. puštěna zpět do volné přírody,“ uvedl k záchranné akci ředitel městské policie v Žatci Miroslav Solar.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru