FOTO: Náměstí v Žatci zaplnily stovky lidí, sledovali příjezd svatého Václava na bílém koni
Foto: Město Žatec
Louny

Žatec - Bohatý a pestrý program na radnici a náměstí Svobody v Žatci připomněl v úterý 28. září českého patrona sv. Václava. Celou akci připravili pracovníci městského úřadu s dalšími partnery.

Program zahájil dopoledne příjezd sv. Václava na bílém koni v historickém průvodu, odpoledne vyvrcholil koncerty Žateckého příležitostního sboru a saxofonisty Felixe Slováčka juniora s klavíristou Jiřím Knottem. Po celou dobu bylo možné vystoupat na radniční věž a prohlédnout si novou expozici Žatec v proměnách času. Na náměstí proběhl program pro děti i dospělé – pohádky, písničky, dílničky, šermířské souboje, středověké tance. Nechyběly dobové stánky a řemesla včetně sklářské dílny, jež budila velkou pozornost.

Celodenní program přilákal do centra města stovky návštěvníků, kteří se podle reakcí velmi dobře bavili.

foto

2909zatec2

2909zatec3

2909zatec4

2909zatec5

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru