Žatecký Kamarád-LORM dostal pro klienty nový sociální automobil
Kamarád-LORM dostal pro klienty nový sociální automobil. Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Nový sociální automobil, který bude opět sloužit potřebám jeho klientů, převzali v pátek odpoledne zástupci žatecké městské organizace Kamarád-LORM.

Klíčky od nového Citroenu Berlingo dostala ředitelka organizace Andrea Rábová, která za významnou pomoc v podobě nového vozidla poděkovala jak sponzorům a obcím ze Žatecka, jež na auto přispěli, tak samotné firmě, která projekt Sociální automobil připravuje. „Máme díky nim už třetí automobil a je to pro nás velká pomoc,“ řekla Andrea Rábová.

1205lorm3

Sociální auta mají v Kamarádu-LORM bohaté využití a není žádnou nadsázkou, že se vozidlo po celý týden nezastaví. „Slouží našim klientům, které s nimi vozíme na úřady či za lékaři, ale třeba i na výlety. Využíváme ho také k běžnému provozu, k zásobování či dopravě obědů,“ popsala část využití vozidla ředitelka Andrea Rábová.

Organizace Kamarád-LORM zajišťuje několik služeb pro klienty s různým druhem postižení – od stálého ubytování přes týdenní stacionář a terapie až po Kavárnu S duší. Ta už několik let funguje na náměstí Svobody a vedle originálního a milého prostředí se může chlubit i nezvyklou obsluhou: o návštěvníky se tam za asistence odborného personálu starají sami klienti Kamarádu-LORM. I jim bude nové sociální auto sloužit.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru