Muž se nesměl přibližovat k expřitelkyni i své dceři. Zákaz porušil a řádil jako smyslů zbavený!
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Louny

Louny - Policisté řeší případ muže, který měl soudně zakázáno přibližovat se k bývalé přítelkyni i své dceři. Tento 21letý muž ze Žatecka však toto rozhodnutí podle policistů nijak nerespektoval.

Počátkem května měl před restaurací v Lounech bývalou družku fyzicky napadnout, vulgárně jí urážet a rozbít jí mobilní telefon o zem. Následně se odebral do bytu ženy, kam měl vniknout násilím a zničit tam veškeré vybavení.

"Policisté se na muže zaměřili a při této příležitosti mu sdělili obvinění z trestných činů porušování domovní svobody a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muž nad svým počínáním může zpytovat své svědomí za mřížemi, kam ho může soud v případě uznání viny poslat až na dva roky," uvedl mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru