Dvojice mužů kradla v Lounech. Lidem ze sklepa sebrali lyže, jindy násilím pronikli do prodejny
ilustrační foto
Louny

Louny - Lounský policejní vyšetřovatel trestně stíhá 41letého muže z Litvínovska a 39letého muže z Postoloprtska. Oba čelí obvinění z krádeží z února.

Policisté je nyní zjistili jako osoby, které podle nich stojí za dvěma skutky v podobě vloupání do objektů v Lounech. Oba muži se vždy na způsobu krádeží domluvili a připravili. V prvním případě se zaměřili v ranních hodinách na prodejnu v Lounech, kde násilným způsobem vnikli do prostoru haly, ze které odcizili 150 kg měděného granulátu. "Odcizené zboží naložili do plastových přepravek patřící společnosti a z místa s lupem odešli. V tomto případě společnosti způsobili škodu bezmála 31 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek.

Ve druhém případě se stal terčem sklepní prostor panelového domu v Lounech, ze kterého společně odcizili několik párů lyží. Majiteli tak vznikla škoda 23 tisíc korun. Uvedeným jednáním společně způsobili škodu 58 tisíc korun.

Policisté po pachatelích a odcizených věcech pátrali. Muži však spravedlnosti neunikli nadlouho, kriminalisté je na základě místní znalosti a šetření ustanovili. "Dotyčné osoby byly policejním vyšetřovatelem obviněni z trestného činu krádeže. Vzhledem k výše uvedenému jednání jim nyní hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Oba jsou stíháni na svobodě," dodal Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru